Kaboklo dobio unosnu ponudu, Partizan traži obeštećenje!

Sada je već izvesno da Bruno Kaboklo neće nastaviti karijeru u Partizanu, a ostaje da se vidi da li će put NBA lige ili će nastaviti evropsku karijeru.

Ponude iz NBA lige postoje, a i sam igrač ima nameru da se vrati u najjaču ligu sveta, zbog čega je između kvalifikacija za Olimpijske igre i samih Igara boravio u Americi.

Od ranije je poznata želja Makabija iz Tel Aviva da angažuje Brzailca, međutim sada se u trku uključio i drugi izraelski klub. Prema navodima tamošnjeg portala “Sport 5“, Kaboklo je želja ambicioznog Hapoela iz istog grada, koji je već angažovao nekoliko zvučnih pojačanja, poput Patrika Beverlija i Džonatana Motlija.

Kaboklo bi se takođe na ovaj način pridružio klubu pojačanja bivših košarkaša Večitih, pošto su ranije stigli Ben Bentil, Džo Regland i Brajan Angola.

Prema ovim navodima, Hapoel Brazilcu nudi godišnju platu od čak 1.700.000 evra, pa ostaje pitanje da li će sam igrač ostati pri stavu da želi u NBA.

Ipak, pre svega se mora razrešiti situacija sa Partizanom, sa kojim je još uvek pod ugovorom, a što će ići daleko teže nego u slučaju ostalih igrača koji su napustili crno-bele ovog leta.

Partizan navodno zahteva obeštećenje za Kabokla, dok njegov agent pokušava da isposluje raskid ugovora.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lo Selso doneo Betisu važnu pobedu (VIDEO)

Fudbaleri Betisa pobedili su večeras na svom terenu u Sevilji Hetafe 2:1, u zaostalom meču trećeg kola španske Primere. Oba...

POVEZANE OBJAVE