“Otac mi pričao o Željku, drago mi da sam dobio moj omiljeni broj”

Partizan je za narednu sezonu spremio potpuno novi tim u kojem će većinu činiti strani košarkaši, a jedan od njih je Dvejn vašington.

On dolazi iz NBA lige, a govorio je o dolasku u Beograd.

Drago mi je što sam u Partizanu dobio svoj omiljeni broj 4, koji za mene ima simboliku. Nosili su ga i moj ujak i moj otac. Drago mi je što sam dobio taj broj, ali znam da ga je prethodnih godina nosio veliki košarkaš i želim da nastavim tu tradiciju, kaže Vašington i dodaje:

Veoma sam uzbuđen što dolazim u Partizan, naučio sam mnogo o navijačima i klubu i znam koliko se košarka voli u Srbiji. Prvo što mi je otac rekao nakon što sam mu rekao da potpisujem za Partizan je da je igrao protiv Željka. Bio sam u šoku. Imali su svoje bitke kada je on vodio Real, a moj otac je igrao za Mursiju.Rekao mi je koliko je Obradović posvećen i pozitivno ‘lud’, što ljudi govore i o meni. Spreman sam da učim i upijam njegovo znanje koje je ogromno, rekao je Vašington.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović veruje u ostanak Pešića, govorio i o potencijalnom sastavu za Evrobasket

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović gostovao je večeras u emisiji "Oko" na RTS-u, gde je govorio i o...

POVEZANE OBJAVE