Partizanov novi trener najavljuje povratak reprezentativaca

Na klupu vaterpolo sekcije Partizana ovog leta se vratio proslavljeni reprezentativac Stefan Ćirić, koji je prethodne četiri godine radio u Francuskoj.

On je, u intervjuu za “Sportski žurnal“, istakao da su ciljevi visoki i pored mladog sastava.

Pre svega imamo bazu naših mladih igrača na kojima ćemo da zasnivamo tim u narednom periodu. Verovatno će biti teško, ali ono što je poenta svega jeste da mi uvek damo svoj maksimum i onda će i neki porazi da padnu lakše. Bazen je jedino merilo, a mi moramo da budemo svesni čiji grb nosimo, bez obzira na našu mladost, poručio je novi – stari trener crno-belih.

Razmišlja i dugoročno, a cilj je da se u budućnosti u klub vrate i neki reprezentativci.

Svakako da će ova uvodna sezona bi najzahtevnija i sigurno da će biti nekih bolnih lekcija, ali sve je to deo odrastanja. Plan je da izguramo ovu godinu, a onda da sledeće napravimo neku doselekciju sa iskusnijim igračima. Dugoročno razmišljamo da stvorimo sistem i da Partizan najpre bude konkurentan za titulu na domaćoj sceni, a potom i u Evropi i ne sumnjam uopšte da ćemo to i uspeti. Takođe imamo želju da se u nekoj budućnosti vrate određeni reprezentativci i da postanemo zanimljivi igračima kao potencijalna destinacija, otkrio je planove Ćirić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred početak Lige šampiona: Ne obećavamo, daćemo sve od sebe

Crvena zvezda u četvrtak počinje novu sezonu u Ligi šampiona. Biće to četvrti put da crveno-beli igraju elitno evropsko...

POVEZANE OBJAVE