Obradović na “Crnoj-beloj simfoniji”: Prioritet licenca na 3 godine!

U Beogradu je održana svojvrsna promocija košarkaškog kluba Partizan na kojem su navijači videli novi tim za narednu sezonu.

Tom prilikom prisutnima se obratio trener Željko Obradović koji nije krio oduševljenje.

Prelepo je večeras biti ovde i kada pomisliš da si sve prošao i sve video.. Važi, kroz šalu je počeo Obradović.

Pomeramo granice, zahvaljujem svima koji su učestvovali u organizaciji. Sigurno je da će ovo imati odjeka u celom svetu kao i ona utakmica na Tašmajdanu.

On je iskoristio priliku da čestita reprezentaciji Srbije bronzu na Olimpijskim igrama.

Prilika je da se čestita našoj reprezentaciji, čestitke svim igračima i stručnom štabu, predsedniku koji je naš Saša Danilović. Moram da isteknem našeg kapitena koji nam se vratio – Vanju. Zatim, Aleksi koji je igrao izvanredno prvenstvo, kao idvojici igrača koji su deo istorije Partizana – Bogdanu Bogdanoviću i Nikoli Milutinovu.

Otkrio je Obradović planove za budućnost.

Zahvalio bih se svim igračima koji su bili u klubu do prošle godine. Ušli su u istoriju i tako će biti zapamćeni. Mi smo se odlučili da napravimo novi tim. Ekipa ima prosek od 25 godina i bićemo jedna od najmlađih ekipa u Evroligi. Zahvaljujem se predsednik i upravi što imamo konkurentan tim i želimo da dobijemo licencu na tri godine što je naš prioritet.

Obećao je navijačima uspehe.

Uradićemo sve da ovakvih večeri bude što više. Ja sam sa njima imao sastanak i rekao sam im da će samo deo atmosfere osetiti večeras.

Na kraju, Obradović se na engleskom zahvalio svim igračima i poželeo im dobrodošlicu u Beogradu i Srbiji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FURNIJE PROGOVORIO: Imao je šta reći o objavi koja je “predvidela” transfer u Atinu (VIDEO)

Francuski košarkaš Evan Furnije, ovog leta se posle 12 godina vratio u Evropu. Pojačao je u velikom transferu tim Olimpijakosa....

POVEZANE OBJAVE