VELIKA PROMENA: Aleksandar Atanasijević ima novi klub

Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević oprostio se od dresa reprezentacije nakon neuspešnog nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu, a sada je napravio još jednu veliku promenu.

Naš korektor potpisao je dvogodišnji ugovor za grčki Olimpijakos, pa će tako po prvi put zaigrati u Grčkoj.

Osećam se sjajno! Konačno sam se odmorio posle duge sezone, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou, tako da sam veoma srećan što ću ponovo početi da treniram i još srećniji sam što dolazim u tako veliki klub poput Olimpijakosa, najvećeg u Grčkoj i jedan od najboljih u Evropi u svim sportovima. Moji lični ciljevi su potpuno povezani sa ciljevima kluba. Daću sve od sebe u svakoj utakmici kako bih pomogao Olimpijakosu da osvoji nove trofeje u odbojci. To je klub sa mnogo trofeja. Kao Srbin, razumem i poznajem istoriju i mentalitet kluba i to je glavni razlog zašto sam došao u Olimpijakos! Jedva čekam da zaigram pred navijačima Olimpijakosa i osetim duh ovog kluba, rekao je Atanasijević na promociji.

On će po prvi put zaigrati u evropskoj (inostranoj) ligi koja ne spada među najjače na svetu, nakon dugogodišnjih nastupa za italijansku Peruđu i poljski SKRA Belhatov, u dva navrata. Karijeru je započeo u Partizanu, a nastupao je i u Kini za Šangaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvanično: Simanić ima novi klub

Srpski košarkaš Boriša Simanić potpisao je ugovor sa Igokeom, potvrdio je klub iz Aleksandrovca. Simanić se vraća na teren poslije...

POVEZANE OBJAVE