JAVIO SE TRENER: Progovorio o dopingu Janika Sinera

Italijanski teniser Janik Siner, ove godine je preuzeo prvo mesto na ATP listi.

Osvojio Australian open i još četiri titule. Propustio OI u Parizu, ali se našao u neprilici. Pošto je otkriveno da je tokom turnira u Indijan Velsu bio dopingovan. Odnosno, pronađena mu je nedozvoljena supstanca.

On je samo izgubio poene za taj turnir, iako ima onih koji su za njegovu diskvalifikaciju. U međuvremenu se oglasio trener koji radi sa njim Deren Kejhil.

On je dobar čovek. Do koske je iskren što se vidi u njegovoj igri. Svi smo dobro pročitali antidoping pravila WADA. Umberto (Vanjoci, prim.aut) je u materiji već 15 godina. Ima diplomu, bio je vlasnik apoteke u Italiji. Radio je sa mnogim igračima. On je zadužen za to poštuje li Janik anti doping pravila, njegovu ishranu, fizički trening, sve što okružuje Janika van terena, rekao je on.

Potom je dodao:

On je zaista u nezavidnoj situaciji. Istina je izašla na videlo. Baš tako se desilo, nema svaljivanja krivice, niti nemara. Nadam se da će to sada ostaviti iza sebe i nastaviti sa boljim igrama, zaključuje Kejhil.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Najbolja platforma za online klađenje: Preuzmi Meridianbet aplikaciju i uživaj u spektakularnim bonusima!

Instaliraj aplikaciju i uživaj u online klađenju! Brzo, lako, jednostavno i – magično! Tako bismo opisali „surfovanje“ po novoj Meridianbet...

POVEZANE OBJAVE