PLEJ-OF LŠ: Galata pala u Švajcarskoj, Salcburg lako sa Dinamom (VIDEO)

U plej-of mečevima za plasman u Ligu šampiona, danas su se od 21 sat igrala četiri susreta.

Jang Bojs je bio bolji od Galatasaraja sa 3:2.

Rano su Švajcarci poveli protiv Favorizovanog rivala. Do prednosti doveo ih je Monteiro u 4. minutu. Ikardi potom bio neprecizan da donese poravnanje. To je Jang Bojs iskoristio i poveo do poluvremena sa 2:0 novim golom Monteira.

Galata je u 67. minutu prepolovila zaostatak. Lukas Toreira je uposlio Bačuaija. Koji je novim golom poravnao skor na 2:2 u 72. minutu.

U poslednjim minutima, domaćin stiže do trijumfa. Nakon asistencije, Filip Ugrinić je sada strelac u 87. minutu.

Salcburg je sa 2:0 pobedio Dinamo iz Kijeva na neutralnom terenu.

Austrijski tim je prvi poveo protiv ukrajinskog predstavnika. Strelac je Nene u 29. minutu. Što je bio konačan skor u prvom delu. Srpski igrač Aleksa Terzić je zamenjen zbog povrede. A nedavno je uvršten na širi spisak selektora Stojkovića za duele u Ligi nacija.

Salcburg je prednost duplirao odmah na početku drugog poluvremena. Kjergard je bio siguran iz penala u 49. minutu. Što je potom bio i konačan skor.

Praška Sparta je u ostalim duelima savladala švedski Malme sa 2:0. Ceo duel odigrao je Veljko Birmančević. Slovan iz Bratislave i danski Mitijland igrali su 1:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Džons jasan: “Očekujem stalni rast sa ovom grupom momaka”

Centar Partizana Tajrik Džons izjavio je za Meridijan da je ekipa Partizana spremna za novu sezonu. Košarkaš crno-belih je oduševljen...

POVEZANE OBJAVE