SADA JE SVE JASNIJE: Predsednik Partizana o Naneliju, Kaboklu i Monekeu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović se dotakao slučaja Džejmsa Nanelija i kluba iz Humske, govorio je i o Kaboklu ali i košarkašu Baskonije Monekeu.

Džejmsu Naneliju je istekao ugovor u junu, klub se nije oprostio od njega….

-Radi se o jako dobrom momku i koji je upisan u stranicama istorije Partizana. Ne smemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se desio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je doneo odluku da ne igra, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga diskvalifikuje. Ali uz ugovor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakum periodu, nismo se ni oprostili od njega, objasnio je Mijailović.

Kada je reč o Kaboklu, prvi čovek Partizana je rekao.

-Ne možete da dođete u sitauciju da Kaboklo ode pre kraja takmičarske sezone. On je igrač pod ugovorom, i on je prekšio discipliski pravilnik, jer nije razumeo menadžera da može ranije da ode. Mi tako funkcionišemo, poštujemo disciplinski pravilnik.

Mnogo se govorilo o interesovanju Partizana za igrača Baskonije Monekea…..

-Poslali smo ponudu za obeštećenje i Baskonija je odbila. Ona nije bila tako mala, neću govoriti o ciframa jer nije korektno. Ali on je bio igrač pod ugovorom, a kroz medije se napravila atmosfera da je to već gotova stvar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE