Stanojević kaznio Kalulua: Pojedinci me ne interesuju, odavno bih smanjio igrački kadar

Fudbalere Partizana očekuje posladnja prilika za plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja, pošto protiv Genta igraju u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Meč se igra u četvrtak od 20.15 časova.

Čeka nas nova evropska utakmica, žao nam je što neće biti navijača, ali je pozitivno što su svi momci spremni, nemamo kadrovskih problema tako da ćemo izaći u trenutno najjačem sastavu i nadamo se da ćemo ostvariti dobar rezultat, rekao je Aleksandar Stanojević na konferenciji pred ovaj meč i dodao:

Za nijansu smo bolji nego na početku sezone. Još nismo na nivou kakav želimo, potrebno nam je vreme, a nema ga kad odmah igrate evropske utakmice. Startovalo smo loše na međunarodnoj sceni, ali smo u poslednjoj utakmici bili korektni. Daleko da smo bili odlični, ali smo na kraju krajeva dobili susret u Tunu u 90 minuta i pokazali neke stvari. Samo radom i strpljenjem se izlazi iz ovoga. Plus, čekamo kadrovske promene, nadam se, u narednih deset dana.

On se nada da će Lazar Romanić iz Železničara iz Pančeva uskoro doći u Humsku.

Tačno znamo šta može da nam donese, Lazar imam karakter, naše gore je list, intenzivne su mu kretnju u fazi napada, strašno se kreće bez lopte, ima dobru brizinu i to su razlozi što ga želimo. Drugačiji je igrač od onih koje imamo u centralnom delu napada, u odnosu na Nemanju Nikolića i Đorđa Jovanovića, a možemo da koristimo i na boku. Imamo 30 igrača i trojicu golmana, čekamo da se neke stvari reše da bismo mogli da reagujemo.

Saldanja želi da ide.

– Specifična situacija, iz hiljadu razloga. Želi i on da ide, kao i klub da ga pusti ako je odgovarajuća ponuda. Svestan je tog, zato je malo u međuprostoru. U psihofizičkom smislu je dobro, u utorak je došao u „Zemunelo“ pre svih da trenira individualno. Stalo je i njemu da odigra dobro. Videćemo kad i koliko.

Aldo Kalulu je kažnjen.

Nije u konkurenciji za ovaj meč. Kažnjen je zato što se neprimereno ponašao protiv Lugana. Ja pravim tim i pojedinci me ne interesuju. Za ovu nije u konkurenciji. Za kasnije ćemo videti.

Stanojević očekuje da će se igrački kadar smanjiti.

– Imamo ih 30 i trojicu golmana. Teško je raditi sa toliko glomaznim kadrom. Smanjio bih odavno, ali ne možemo. Imate dosta igrača sa ‘jakim’ ugovorima, ne možete protiv nečega. Imamo disbalans u ekipi. Pokušaćemo kroz rad i selekciju, a klub mora da rešava određene situcije, da se oslobodimo nekih igrača, kako bi drugi došli do izražaja. I onda bismo radili kako bih voleo, završio je trener Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZALUD PODRŠKA LEGENDE PREMIJER LIGE: Jedinstvo poraženo od Radničkog na svom terenu (VIDEO)

Fudbaleri Jedinstva poraženi su na Ubu od niškog Radničkog sa 2-0 u 8. kolu Superlige Srbije. Tako je novi...

POVEZANE OBJAVE