US OPEN: Srpski derbi na startu, Novak ne može do finala sa glavnim konkurentima

Održan je žreb za US Open koji ove godine počinje 26. avgusta u Njujorku.

Aktuelnom osvajaču zlatne olimpijske medalje i braniocu trofeja Novaku Đokovićužreb je dodelio pottencijalno meč prvog kola protiv Lasla Đerea, ukoliko prođe kvalifikacije protiv Lenarda Štrufa. Nakon toga najbolji svi vremena ima potencijalni meč sa Aleksejem Popirinom u trećem kolu. 25-godišnji Popirin osvojio je svoj prvi turnir Masters 1000 ranije ovog meseca u Montrealu.

Đoković bi u četvrtom kolu mogao da se sastane ili sa Šeltonom ili sa Frensis Tiafoeom.

U četvrtfinalu bi Đoković mogao da odmeri snage sa Andrejem Rubljovom ili sa Grigorom Dimitrovom, a u polufinalu je projektovani rival Aleksandar Zverev.

Tek u finalu bi olimpijski šampion iz Pariza mogao da se sastane sa Janikom Sinerom ili Karolosom Alkarasom.

Dušan Lajović u prvom kolu za rivala ima petog favorita Danila Medvedeva, a pobednik ovog mela u drugom kolu će igrati protiv boljeg iz meča u kome Fabijan Morožan igra protiv kvalifikanta.

Miomir Kecmanović za prvog riaval ima Jošihita Nišioku. Pobednik ovog duela se u drugom kolu sastaje sa boljim iz meča u kome 18. nosilac Lorenco Muzeti igra protiv Rajlija Opelke.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEČITI SAZNALI: Zvezda posle LŠ u Humskoj, on sudi derbi

Večiti derbi, prvi ove sezone između fudbalera Crvene zvezde i Partizana igra se u ponedeljak. Crveno-beli su poraženi protiv Benfike...

POVEZANE OBJAVE