DULE SAVIĆ ZOVE NA REVANŠ: Ako Marakana bude ispunjena, možemo da slavimo prolaz Zvezde u LŠ

Fudbaleri Crvene zvezde sledeće srede dočekuju norveški Bodo Glimt u revanšu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona.

Crveno-beli imaju minimalan zaostatak nakon poraza od 2:1 na gostovanju. Gol nade, postigao je Ognjen Mimović.

Pred meč sa Norvežanima, čuveni Zvezdin fudbaler Dušan Dule Savić, prisetio se kada je Zvezda protiv Dinama iz Berlina nadoknadila veliki minus posle poraza 5:2 u Nemačkoj u Kupu Uefa. I toga da je nemački tim vodio 1:0 u Beogradu.

Svaki put kad se setim ove utakmice i dalje mi je neverovatno šta smo postigli. Nakon poraza u Nemačkoj, Dinamo je poveo u prvom poluvremenu, te su oni nakon prvih 45 minuta u Beogradu vodili ukupnim rezultatom 6:2. Ipak, nismo odustajali, verovali smo da bi nas dva brza gola vratila u igru. Na kraju smo postigli četiri i zasluženo prošli dalje, a ta utakmica nam je bila odskočna daska koja nas je vodila sve do finala sa Borusijom iz Menhengladbaha– rekao je Savić.

On je govorio i o tome kako bi navijači mogli da budu podrška pred revanš sa norveškim predstavnikom:

Što bi rekao Miljan Miljanić – rezultat je aktivan. Nema više pravila gola u gostima, te nema neće biti dovoljno da postignemo samo jedan. Međutim, uveren sam da ako Marakana bude ispunjena do poslednjeg mesta i navijači pruže podršku kakvu samo oni mogu na svetu, možemo svi zajedno posle da slavimo prolaz naše Zvezde u Ligu šampiona. Čuo sam i za akciju da svi na utakmicu dođu u dresovima, tako da će to biti pravi crveno-beli spektakl, istakao je Savić.

Zvezda i Bodo Glimt igraju revanš u sredu 28. avgusta od 21 čas na stadionu “Rajko Mitić”. Crveno-beli, i u slučaju eliminacije, igraće grupnu fazu Lige Evrope.

Foto: FK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Najbolja platforma za online klađenje: Preuzmi Meridianbet aplikaciju i uživaj u spektakularnim bonusima!

Instaliraj aplikaciju i uživaj u online klađenju! Brzo, lako, jednostavno i – magično! Tako bismo opisali „surfovanje“ po novoj Meridianbet...

POVEZANE OBJAVE