BUNDESLIGA: Vicešampion nemoćan, minimalac Bikova, predstavio se novi član elite (VIDEO)

Nakon trijumfa aktuelnog šampiona Leverkuzena protiv Borusije Menhengladbah, danas se nastavlja prvo kolo nove sezone Bundeslige.

U standardnom terminu od 15:30, igralo se pet mečeva.

Štutgart je dobro počeo, ali je izgubio od Frajburga sa 3:1.

Vicešampion Nemačke je ekspresno poveo. Ermedin Demirović, upisao je debitantski gol za novi tim u 3. minutu. Domaćin je imao odgovor u 26. minutu pogotkom Kublera. Japanac Ricu Doan, doneo je preokret domaćinu u 54. minutu.

Frajburg je protiv vicešampiona stigao do dva pogotka prednosti. Na 3:1, povisio je drugim golom Kubler. To je bio konačan rezultat.

Fudbaleri Hofenhajma, bili su bolji od novog prvoligaša Holštajn Kila sa 3:2.

Hofenhajm je brzo poveo protiv novog bundesligaša. Andrej Kramarić je realizovao penal u 6. minutu. Hrvatski internacionalac je u 37. minutu duplirao prednost. U 63. minutu, Kil je to prepolovio golom Bernardsona. Ostali su gosti u finišu bez isključenog Kelatija.

Tim iz Zinshajma to koristi i pečatira trijumf het trikom Kramarića. Iako je Kil odmah smanjio na 3:2 i učinio finiš uzbudljivim.

Tim Lajpciga je slavio protiv Bohuma sa 1:0. Tima koji je prošle sezone igrao baraž za opstanak u Bundesligi.

Probili su bedem rivala tek u 59. minutom, pogotkom Antonija Nuse. Ipak su u finišu strepeli, pošto je isključen Vili Orban.

Rezultati:

Majnc – Union Berlin 1:1 (0:0)

Augzburg – Verder 2:2 (2:1)

Standings provided by Sofascore

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE