POBEDA ZA KRAJ: Dragić u velikom stilu okončao karijeru (VIDEO)

Slovenački košarkaš Goran Dragić, od večeras se i definitivno pouvkao iz aktivnog igranja košarke.

Na svečanosti “Noć Zmaja” (Night of the dragon) u Ljubljani, njegov tim je slavio sa 106:86 protiv ekipe Luke Dončića.

Meč je obilovao dešavanjima, kako na terenu tako i van njega. Obzirom da je tokom karijere nosio brojeve 3 i 7, četvrtine su prekidane na tri minuta do kraja. Uz prigodan performans u svakoj od njih.

Uz mnogo zabave, na ovom duelu igrali su: Stiv Neš, Raša Nesterović, Saša Pavlović, Luka Dončić, Kris Boš, Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Boban Marjanović. Mnogi Dragićevi saigrači koji su obeležili njegovu klupsku i reprezentativnu karijeru.

Srpski igrači su se zabavljali, a kraj meča je bio posebno dirljiv. Na kraju je Dragićeva porodica, sa sinovima i ocem, zaigrao je poslednja tri minuta u karijeri. Nije mogao da izrazi veliku zahvalnost i čast svima koji su došli. Dobio je poseban poklon od Luke Modrića kao fan Reala potpisan dres.

Kruna karijere Gorana Dragića, bilo je osvajanje zlata na Evrobasketu 2017. godine uz titule sa Olimpijom iz Ljubljane. U NBA ligi, igrao je za: Hjuston, Finiks, Majami, Toronto, Bruklin, Čikago i Milvoki.

Čitav program, trajao je preko tri sata. Ovo je inače, bio glavni događaj, a sve je počelo još u petak drugim pratećim događajima. KS Slovenije je u Dragićevu čast, povukao dres sa brojem tri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši trener Zvezde kandidat za klupu zagrebačkog Dinama!

Dinamo iz Zagreba uručio je otkaz treneru Sergeju Jakiroviću nakon neverovatnog poraza od 9-2 od Bajerna u Minhenu, na...

POVEZANE OBJAVE