PREMIJER LIGA: Milenković se radovao na debiju, Haland po starom, Totenhem ubedljiv(VIDEO)

Danas su se od 16 časova igralo pet duela drugog kola Premijer lige. Nešto ranije je Brajton pobedio Mančester Junajted.

Branilac titule Mančester Siti, savladao je novajliju Ipsvič sa 4:1. U prvih 16. minuta, sve je praktično bilo rešeno.

Povratnik u Premijer ligu, šokirao je Itihad u 7. minutu. Poveli su golom Smodiča. Uz pomoć golmana Edersona, koji nije uspeo da zaustavi loptu gurnutu kroz noge.

To je trglo branioca titule. Munjevito su dali tri gola gola i preokrenuli. Prvo Haland iz penala i potom De Brujne u razmaku od tri minuta. Na to se nadovezao ponovo Norvežanin pa je za nepunih 16 minuta igre viđeno već četiri gola. Od tada je spustio nogu sa gasa do poluvremena.

U drugom poluvremenu, Siti je rutinski održao prednost upisavši drugi trijumf. Potvrdio ga je Erling Haland het trikom.

Totenhem je lako slavio protiv Evertona sa 4:0.

Srpski reprezentativac Nikola Milenković, debitovao je trijumfom u Premijer ligi. Notingem Forest je u gostima bio bolji 1:0 od Sautemptona. Pogotkom Morgana Gibs-Vajta.

Pevci su u Londonu poveli protiv Karamela od 14. minuta golom Bisume. Son je povećao na 2:0 desetak minuta kasnije. Uvećali su to na 3:0 Pevci, pogotkom Kristijana Romera u 71. minutu. Korejac je Kasnije postigao drugi gol, a četvrti timski.

Rezultati:

Kristal Palas – Vest Hem 0:2 (0:0)

Fulam – Lester 2:1 (1:1)

Sautempton – Notingem Forest (0:0)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE