SAVIĆ O PLANOVIMA: Kaboklo i Naneli u fokusu, želja da se ide na Top8 Evrolige

Košarkaški klub Partizan, krenuo je sa pripremama za novu sezonu.

Crno-beli su predstavili potpuno novi tim, na događaju crno-bela simfonija. Dok se van terena rešava sukob sa Džejmsom Nanelijem i brine o povredi Ajzee Majka, sportski direktor Zoran Savić otkrio je planove kluba za dalje, ali i o rezovima.

On je za Mocartsport istakao da je još tokom prošle sezone dogovorena promena tima za narednu, uz dobijenu saglasnost upravnog odbora.

Savić je dalje govorio da je procena bila rizična, ali dobra, jer niko neće da pušta igrače. Dodajući da je doveden fizički bolji tim nego prošle sezone. Smatra da je bilo talenta prošle sezone, ali i drugačijih karaktera.

On se osvrnuo i na slučaj sa Džejmsom Nanelijem. U karijeri nije video da se igrači tuku na dan meča. Pominjući razgovor sa Ostojom Mijailovićem i Obradovićem, gde su videli neke stvari koje im se nisu svidele. To što je Naneli napustio klub, nema veze sa incidentom sa Stefanom Lazarevićem iz Zvezde, dodao je Savić.

Potom je pričao i o sudbini Bruna Kabokla gde se čeka odluka FIBA. Jer je stigao zahtev da Brazilac dobije čiste papire (Letter of clearance). Pa se čeka ishod, kaže Savić. Platili su obeštećenje Veneciji kada je potpisivan, a u međuvremenu su odlučili da ga zadrže.

Kao ciljeve, Savić je istakao da budu konkurentni u Evroligi i idu u borbu za top8. Zaključivši da su organizaciono, pri vrhu Evrolige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

CRVENA ZVEZDA – BENFIKA, SASTAVI: Pojačanja od starta u ofanzivi, defanziva sa proverenim snagama

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.45 na Marakani dočekuju portugalsku Benfiku, na premijeri u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, koja se...

POVEZANE OBJAVE