MILOJEVIĆ O REVANŠU: Imamo jasan plan za sutra, najodgovorniji sam za sve što bude

Fudbaleri Crvene zvezde, igraju sutra uzvratni meč plej-ofa za Ligu šampiona protiv Bodo Glimta.

Norveški predstavnik je pobedio na svom terenu sa 2:1.

Crveno-beli su u međuvremenu odložili utakmicu sa TSC-om. O revanš duelu na konferenciji za medije, govorio je trener Vladan Milojević.

Očekuje nas drugo poluvreme utakmice u plej-ofu na našem stadionu. Dobro je poznat rezultat iz prve utakmice, a sutra nas očekuje meč koji ima veliki značaj, jer je ulog ulazak u Ligu šampiona. U prvoj utakmici je Bode bio bolji i pobedio, ali to je samo prvih 90 minuta. Za ovo vreme smo se malo i oporavili, a pojedini igrači su se i podigli što se tiče fizičke spreme. Nema loših ekipa u plej-ofu, Bode nam je dobro poznat i siguran sam da sutra neće biti ništa lakše nego u Norveškoj. Na nama je da se spremimo na najbolji mogući način. Imamo probleme kod nekih igrača, ali ne toliko da neće moći da nastupe sutra. Videćemo u kom ćemo sastavu izaći. Igramo pred našim navijačima, biće pun stadion i na nama je da damo sve od sebe da uđemo u Ligu šampiona, rekao je on.

Potom nastavio:

Najodgovorniji sam za sve što bude. To ću reći i danas i uvek. Ne znam da li su ljudi svesni da igramo protiv ekipe koja ima trenera od 2017. godine. Svake godine igraju Evropu, imaju sistem, drže nivo igara. Mi u ovom trenutku još uvek nismo na maksimumu i nadam se da ćemo biti sve bolji. Naš koncept u odnosu na njihov je sasvim drugačiji. Imamo nove igrače koji se implementiraju. Ne znam da li Bode može drugačije od onoga što je igrao, ali je činjenica da imaju vrline i mane. Na nama je da sprečimo vrline i iskoristimo mane, to je suština sporta. Imamo jasan plan za sutra, zaključio je strateg srpskog šampiona.

Uzvratna utakmica Zvezde i Bodo Glimta, igra se sutra od 21 čas na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lo Selso doneo Betisu važnu pobedu (VIDEO)

Fudbaleri Betisa pobedili su večeras na svom terenu u Sevilji Hetafe 2:1, u zaostalom meču trećeg kola španske Primere. Oba...

POVEZANE OBJAVE