Prepiši tiket sa najvećim kvotama i povećaj svoj dobitak – samo u Meridianu!

Ovog utorka, pa i srede, čeka nas nekoliko vrlo uzbudljivih fudbalskih mečeva, a uz Meridian – zabava je zagarantovana!

Top lige su se vratile na velika vrata, u toku su i kvalifikacije za Ligu šampiona i Ligu Evrope, pa su pred nama vrlo uzbudljivi dani i pravi fudbalski spektakl!

U to ime, sportska kladionica Meridian pripremila je sjajna iznenađenja za sve oni koji vole da spoje fudbal i online kladjenje.

O čemu se radi?

Za početak, ako do sada niste – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikujte svoj nalog, jer vas čeka do sada neviđeni bonus dobrodošlice!Na vaš nalog stiže 6.000 freebet-a, odnosno 3.000 besplatnih spinova, kao i 3.000 dinara za sportsko kladjenje!

A, onda… Istražite ponudu na istoj adresi, jer vas čekaju interesantne igre, kao i NAJVEĆE KVOTE koje ćete pronaći!

Evo nekoliko predloga:

Rajo Valjekano – Barselona, dvojka 1.70

Utorak, 21:30

Barsa je na startu ovogodišnje LaLige nepogrešiva, savladala je najpre Valensiju, zatim Atletiko Bilbao, a sada na megdan ide Raju, koji se ne može pohvaliti besprekornim učinkom, s obzirom na to da je u prethodnom kolu remizirao sa Hetafeom.

Jasno je da je ovde Barselona favorit, pa je kvota na trijumf Katalonaca 1.70, dok je kvota na pobedu domaćina 4.80. Moramo skrenuti pažnju i na novu evropsku mladu zvezdu – Lamina Jamala, koji je privukao veliku pažnju tokom Evropskog prvenstva. Kvota da će upravo on biti strelac na ovom meču je 3.77, pa dodatno možete „začiniti“ vaš tiket.

Crvena zvezda – Bodo/Glimt, kec 2.10

Sreda, 21:00

Crvena zvezda poražena je u Norveškoj u prvom meču rezultatom 1:2, ali daleko od toga da je sve izgubljeno. Izabranici Vladana Milojevića su vezali tri pobede u domaćem šampionatu, nisu se obrukali protiv Norvežana, tako da sa pravom očekuju da se prikažu u još boljem svetlu i da ostvare koačnu pobedu u ovom dvomeču.

Kvota na pobedu crveno-belih je 2.10, dok je kvota na trijumf gostiju 3.40. Strelac gola u prvom meču za srpskog šampiona bio je Ognjen Mimović, a ukoliko verujete da će se baš on ponovo radovati – iskoristite kvotu 14.50.

Sreda, 18:00

Gent – Partizan,

Iste večeri, ali u nešto ranije terminu, fudbaleri Partizana gostovaće belgijskom Gentu u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope i to nakon minimalnog poraza 0:1 na domaćem terenu. Crno-beli nisu uspeli da odbrane JNA, pa ih sada čeka težak zadatak u revanšu. Daleko je igra izabranika Aleksandra Stanojevića od idealne ove sezone, Gent je svakako favorit, ali ne smemo otpisivati Partizan.

Kvota na trijumf Belgijanaca je 1.47, dok je kvota na pobedu Partizana 6.60, pa ako verujete u iznenađenja – znate šta vam je činiti. Naravno, možete iskoristiti i druge igre, recimo GG&3+ kvota 2.23.

Kompletnu ponudu za online kladjenje možete pogledati OVDE, a uz nove opcije koje vas čekaju na meridianbet.rs novom sajtu možete dodatno podići raspoloženje!

Iskoristite bet boost i pojačajte svoje kvote – samo u Meridianu! Čekaju vas specijalne betbuilder kombinacije sa povećanim kvotama u odnosu na regularnu ponudu.

Savršeno za one koji žele da povecaju svoje dobitke – Meridian!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Juventus raskida ugovor sa bivšim kapitenom

Fudbalski klub Juventus je ovog leta napravio opštu reorganizaciju i uspeli su da odlascima nekolicine starosedelaca da uštede veliki...

POVEZANE OBJAVE