STRELAC SPAJIĆ I MIMOVIĆ: Pokazali smo da nam je mesto u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su večeras plasman u Ligu šampiona.

Srpski predstavnik savladao je norveški Bodo Glimt sa 2:0. I nadoknadio 2:1 rivala iz prvog meča.

Jedan od golova, postigao je kapiten Uroš Spajić.

Uživam u trenutku, doslovno. Ipak, ne bih isticao ni sebe, ni druge, jer je ovo timska pobeda. Bili smo osporavani, pričalo se da imamo mnogo stranaca, da smo neuigrani, da smo “fića”, a oni “ferari”. Rekao sam posle utakmice u Norveškoj da nismo bili na maksimumu, ali večeras smo pokazali da nam je mesto u Ligi šampiona. U ovakvom ritmu, protiv ovakve ekipe i to nakon silnih osporavanja da je u Srbiji to sve loše. Mi smo izašli na teren, nadigrali, nadtrčali i pregazili ih. Posvećujem pobedu divnim i iskrenim zvezdašima koji su došli da nas bodre. Kada smo pali fizički, dobili smo vetar u leđa od njih. Hvala im od srca, njima ovo posvećujem, rekao je on posle trijumfa.

Ognjen Mimović je dao gol u Norveškoj, a na Marakani imao je jednu odličnu intervenciju.

Srećan sam, ali još uvek nisam svestan šta smo uradili. Bukvalno smo “izginuli” na terenu, zadnjih 20 minuta smo preterači nestvarno. Gledao sam svakih par minuta na sat. Pokazali smo i da su nam prekidi veliko oružje, kao i u prvoj utakmici. Voleo bih jake ekipe, da recimo Real Madrid dođe ovde na Marakanu, da im pokažemo da je ovaj stadion nešto posebno. Meni je sve ovo još uvek nestvarno, teško mi je da dočaram. Ostvaren san, rekao je on uz želje na žrebu.

Zvezda pred pauzu za nacionalne timove, igra 1. septembra u Kragujevcu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Neverovatan propust Mladosti u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Vaterpolisti Mladosti iz Zagreba su igrali ključni meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona u Kragujevcu protiv Radničkog i poraženi...

POVEZANE OBJAVE