MILOJEVIĆ O IZBACIVANJU NORVEŽANA: Nismo im dali da rade šta najbolje znaju!

Fudbaleri Crvene zvezde, prošli su u Ligu šampiona, koja se od ove sezone igra po izmenjenom sistemu.

Srpski predstavnik eliminisao je norveški Bodo Glimt nakon trijumfa 2:0 na Marakani. U gostima su poraženi 2:1.

Nakon duela, utiske je sumirao trener Vladan Milojević.

Emiocije su me preplavile. Ovaj klub mi je sve dao. Ovde želite da ostvarite sve što možete. Nismo bili u piku forme. Mnogo povreda, problema. Imali smo disbalans. Taktički smo odradili sve što smo zamislili. Hvala igračima i mom stručnom štabu. Ovo nije pobeda samo Crvene zvezde. Mi smo mala zemlja, srpski fudbal dosta trpi kritike. Svi daju sve od sebe. Mnogo znači da Srbija ima predstavnika u kremu evropskog fudbala. Čestitam celom rukovodstvu, rade veliki posao. Čestitam svim građanima naše zemlje, našem narodu u Republici Srpskoj, na Kosovu i Metohiji. Treba da budemo ponosni kada se naša zastava vijori, rekao je on.

Onda je dodao, govoreći o toku duela:

Otišli smo svesno u Norvešku da im skratimo prostor. Ljudi ne shvataju koliko je teško igrati na veštačkoj travi. Sve nam je bilo čudno. Nismo ih precenili ni potcenili. Patili smo na terenu, ali želeli smo rezultat koji nas ostavlja u igri. Očekivali smo ovakav Bode. Oni ne menjaju svoj stil igre. Nismo im dali da rade ono što najbolje znaju. Presing je bio konstantan. Oni stalno šutiraju, imaju moć u napadu, samo su jednom šutnuli. Mnogo toga može da se nauči od Bodea. Čestitao sam njihovom treneru na svemu što rade, završio je strateg crveno-belih.

Zvezdu očekuje žreb ge će igrati protiv osam protivnika. Ugostiće četiri tima i gostovati isto toliko puta u ligaškom delu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE