PIKSI O IZOSTANCIMA VAŽNIH IGRAČA: Nema prostora različitim spekulacijama

Fudbalere Srbije, posle ispadanja u grupi na Evropskom prvenstvu očekuju nove obaveze.

Orlovi od ove sezone, prvi put igraju u A diviziji Lige nacija.

Prvi rival je u Beogradu aktuelni šampion Starog kontinenta Španija. Selektoru Stojkoviću su pored Dušana Vlahovića, igranje u septembarskom ciklusu otkazali Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović.

O tome se popularni Piksi oglasio.

Što se tiče Vlahovića, Sergeja i Mitra stvari su vrlo jednostavne. Vlahović me je zvao i rekao da ima porodične probleme. U to ne ulazim i nadam se da će to što ima rešiti na pozitivan način, što mu iskreno želim. Mitrović i Sergej praktično sve vreme igraju u Al Hilalu pod povredama. Momci su se javili, pričali smo, razumem sve, hoće da iskoriste vreme kako bi te povrede sanirali. Kod Mitrovića je problem zadnja loža, kod Sergeja bol u leđima, igra pod injekcijama, mislim da je reč o pršljenu, rekao je on.

Ali je i dodao:

S obzirom na to da smo skloni različitim spekulacijama, ovim želim da naglasim da nema prostora za tako nešto. U ponedeljak je konfrencija za medije, na kojoj ćemo razgovarati detaljnije o mnogim temama, kao i o našim ciljevima u Ligi nacija, ali pre svega, pripremi za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Odlazak na treće veliko takmičenje u nizu biće naš prioritet u narednom periodu, zaključio je Stojković.

Meč Srbije i Španije igraće se u četvrtak 5. septembra na Marakani od 20:45. Srbija potom ide u Dansku tri dana kasnije i igra duel od 18 sati. U grupi je još i Švajcarska.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POZNAT I RAZLOG: Bajern nije dozvolio Dinamu da trenerira na Alijanc Areni

Trava na "Alijanc areni" i dalje trpi posledice Evropskog prvenstva. Stadion Bajerna iz Minhena, tačnije trava je u prilično je...

POVEZANE OBJAVE