Uživajte u novom teniskom spektaklu: US Open donosi 20.000 dinara BONUSA BEZ USLOVA u Meridianu!

Sjajne vesti za teniske fanatike: kladite se na US Open i osvojite bonus bez uslova!

Utisci sa Olimpijskih igara i osvajanja zlata Novaka Đokovića se još uvek nisu slegli, ali mnogi su saglasni u oceni da je sada konačno i definitivno – najveći teniser svih vremena. Neki bi čak proširili to i na – najveći sportista svih vremena.

Bez obzira na to da li ste saglasni sa konstatacijom ili ne, jedno je sigurno – Đoković je spreman za novi pohod i novu titulu na US Openu. Iako je najveći sna ostvaren, srpski teniser nema nameru da se zaustavi i povuče, jer je evidentno da se i te kako može nositi sa „novom generacijom“ i novi teniskim zvezdama poput Karlosa Alkarasa, Janika Sinera, Aleksandra Zvereva, Danila Medvedeva i drugih…

Pokazao je to u Parizu, a mnogi veruju da će isto uraditi i u Njujorku. On  je četiri puta podigao pehar na US openu, pa je i sada veliki favorit za titulu.

Naravno, ne smemo zaboraviti ni Španca Karlosa Alkarasa, koji je baš nedavno imao dva nezaboravna duela protiv Đokovića. U prvom, u finalu Vimbldona je slavio, ali u onom važnijem, u finalu Olimpijskih igara – ne. Mnogi bi voleli da upravo njih dvojicu vide u novom finalu, a ako pitate bukmejkere za očekivanja – razlika je zaista minimalna: kvota na trijumf španskog tenisera je 2.70, dok je kvota na trijumf olimpijskog šampiona 3.00.

Na meridianbet.rs sajtu možete pronaći još mnogo interesantnih igara i naravno – NAJVEĆE KVOTE, koje ujedno možete iskoristiti i za učestvovanje u fantastičnoj promociji koja vam donosi bonus od 20.000 dinara i to bez uslova!

O čemu se radi?

U ime novog izdanja US Opena, Meridian je otvorio novo takmičenje u kojem je potrebno da uplatite depozit barem 2.000 dinara, odigrate tikete koji sadrže barem jedan meč sa US Opena, bez obzira na to da li se radi o muškoj, ženskoj ili dubl konkurenciji i u igri ste za nagrade.

Tiketi koji učestvuju u takmičenju:

•    Minimalna uplata po tiketu 500 RSD;

•    Minimalna kvota po događaju je 1.35;

•    Minimalan broj parova po tiketu 4.

Kakve nagrade vas čekaju?

Igrači koji se po završetku takmičenja najbolje plasiraju osvojiće:

1.       mesto 20.000 RSD BONUSA BEZ USLOVA

2.       mesto 10.000 RSD BONUSA 

3.       mesto 7.000 RSD BONUSA

4.       mesto 5.000 RSD BONUSA

5.       mesto 5.000 RSD BONUSA

od 6. do 10. mesta 2.000 RSD BONUSA

A, ukoliko još uvek niste postali član Meridiana – pravo je vreme da to učinite! Na OVOM LINKU možete kreirati i verifikovati nalog u samo nekoliko sekundi, a nakon toga – na vaš račun stiže fantastičan bonus za kladjenje!

Svim novoregistrovanim igračima Meridianbet daruje bonus od 6.000 freebet-a, tačnije 3.000 besplatnih spinova bez uslova, kao i 3.000 dinara za sportsko kladjenje.

Zabava u Meridianu je zagarantovana, ne propustite je!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE