Janković se prisetio utakmice sa PSV-om: Najbolja atmosfera u kojoj sam igrao, Zvezda je konkurentna u LŠ! (VIDEO)

Žreb za Ligu šampiona je izazvao dosta komentara među navijačima Crvene zvezde.

Među rivalima je nekoliko ekipa koje su ostale dužne crveno-belima, a jedna od njih je PSV koji bi trebali da gostuju u Beogradu.

Povodom toga za klupski sajt je razgovarao Boško Janković, bivši fudbaler Crvene zvezde koji je bio akter i strelac na čuvenom meču u Beogradu na kojem je Zvezda slavila 3:2.

Bila je to neverovatna utakmica. Mogu slobodno da kažem da je atmosfera kojoj sam tog dana prisustvovao bila najbolja u celoj mojoj karijeri. Pobediti tim koji je kasnije stigao do polufinala Lige šampiona je zaista sjajan osećaj. Nadigrali smo ih u svim segmentima igre, te savladali na prepunoj Marakani što je upotpunilo ceo osećaj, započeo je Janković.

Žreb je dobar po Zvezdu, šanse za proleće postoje.

 Sviđaju mi se Zvezdini protivnici. Jaka Barselona i Benfika dolaze na Marakanu, dok je fantastično što ćemo gostovati dva puta na San Siru. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima i da možemo biti konkurentni u ovom takmičenju. Šanse postoje, sve je otvoreno i videćemo kako će sve to na kraju izgledati.

Igra protiv Bodea dala nadu da Zvezda može napraviti iskorak u Ligi šampiona.

– Bio sam na utakmici. Videli smo pravu Zvezdu i svidela mi se igra koju su prikazali u meču odigranom u sredu. Nadjačali smo ih na skoro svim poljima, videlo se da je njih atmosfera takođe zbunila, te da su pružili niži nivo igre od očekivanog. Ovakvom igrom možemo dosta napraviti u Ligi šampiona, Milojević će imati vremena da sklopi kockice i pripremi tim za prvu utakmicu.

Atmosfera je, kao i uvek, bila fantastična.

 O navijačima više nema šta da se kaže. Pokazali su da su najbolji na svetu. Pružaju vetar u leđa koji igračima izvlači i više nego što je moguće u tom trenutku. Biće sjajno videti punu Marakanu na još četiri evropske utakmice, te će oni još jednom potvrditi tezu da su najbolja publika i naš 12-ti igrač, poručio je Janković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdan Terzić otkrio koliko je ostalo ulaznica za Benfiku

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak započinju takmičenje u Ligi šampiona, a protivnik u Beogradu će im biti slavna Benfika. Srpsi...

POVEZANE OBJAVE