“LUD” DAN U SERIJI A: Milanu gol Pavlovića nedovoljan, neverovatan poraz Parme! (VIDEO)

Danas su odigrane četiri utakmice 3. kola italijanske Serije A.

Derbi dana odigrao se u Rimu, gde je Lacio remizirao u duelu sa Milanom (2-2), protivnikom Crvene zvezde u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

Rosoneri su poveli već u 8. minutu debitantskim golom našeg Strahinje Pavlovića, što je bio rezultat održan do kraja, u velikoj meri i zahvaljujući njegovoj odličnoj igri u defanzivi.

Ipak, za samo četiri minuta usledio je potpuni preokret Nebeskoplavih, posle golova Kasteljanosa u 62. i Buaje Dije u 66. minutu.

Konačan rezultat postavio je Rafael Leao u 72. minutu, nastavivši tako niz golova u kratkom razmaku, ali do kraja su mreže mirovale.

Neverovatnu utakmicu u Napulju odigrali su Napoli i Parma, a na kraju je slavio domaćin (2-1) posle dva gola u zaustavnom vremenu.

Anže-Žoan Boni je doneo prednost gostima u 19. minutu, nakon čega su odolevali sve do samog kraja, pa čak i uprkos neverovatnoj okolnosti da im je igrač stajao na golu nakon drugog žutog kartona za golmana Ziona Suzukija.

Ipak, u takvoj situaciji povratnik u elitni rang nije uspeo da izdrži i tokom dugog zaustavnog vremena od 11 minuta, pa su Roemlu Lukaku i Frenk Anguisa doneli preokret.

Nešto ranije Leće je na svom terenu savladalo Kaljari minimalnim rezultatom 1-0.

Odlučujući gol postigao je bivši napadač Crvene zvezde Nikola Krstović u 26. minutu, a gotovo čitavo drugo poluvreme izdržali su sa igračem manje nakon direktnog crvenog kartona pokazanog Patriku Dorgi u nadoknadi prvog dela.

U istom terminu u Bolonji su remizirali istoimeni klub i Empoli, pošto je utakmica završena rezultatom 1-1.

Đovani Fabijan je domaćinu već u drugom minutu doneo prednost, ali je ekspresno uzvratio Emanuel Gijasi. Iako je ovo bila najava efikasne utakmice, to su ostali i jedini viđeni golovi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

JOŠ JEDAN MALER: Zvezda gubi 0:2, povredio se i jedan od junaka ulaska u LŠ!

FK Crvena zvezda počeo je duel prvog kola Lige šampiona protiv Benfike. Lošom odbrambenom reakcijom, crveno-beli gube od 9. minuta....

POVEZANE OBJAVE