TOTALNI RASKOL U MILANU: Najveće zvezde poslale jasnu poruku novom treneru

Najavljivao se neki ‘novi Milan’, ali nakon samo tri kola nove sezone Rosoneri su, najblaže rečeno, na kolenima.

Nakon što je San Siro nakon pet sezona napustio Stefano Pioli, uzavrelu klupu Milana preuzeo je Paulo Fonseka, a portugalski stručnjak nije mogao ni sanjati ovako loš start.

Nakon 2:2 remija sa Torinom u prvom kolu i 1:2 šokantnog poraza protiv Parme, Fonsekini izabranici su na gostovanju Laciju imali imperativ pobede kako bi zadržali priključak za vrhom.

Odlučio se Portugalac i za presedan u pripremi duela, u Rim je izveo početnu postavu bez najvećih zvezda Rafaela Leaa i Tea Ernandeza.

Bez obzira na to, za Rosonere je sve sjajno počelo, već u osmom minutu poveli su preko Strahinje Pavlovića. Ali, kako to već biva sa Milanom, domaćini su u nastavku preokrenuli rezultat.

Kastelanjos i Dia Lazicu su doneli munjevito vođstvo, ali Milan je do kraja preko Leaa uspeo izvući remi. Premda je reč o novom kiksu Milana, rezultat ipak nije ono o čemu se priča dan kasnije.

U centru pažnje našao se vidljiv potez već ranije pomenutog dvojca, Leaa i Ernandeza, koji su jasno dali do znanja što misle o trenerovoj odluci da susret u Rimu započnu s klupe.

Naime, dok je u drugom poluvremenu trajala pauza za osveženje, svi fudbaleri Milana osim Leaa i Ernandeza došli su uz trenerski prostor i slušali uputstva za završni deo susreta.

Samo dvojac koji ordinira levom stranom Milanove ekipe ostao je na svojim pozicijama…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mama počela da se bavi taktikom, Atletiko ga odmah odjavio

Svakakve priče u prelaznom roku čujemo, ali ona koja dolazi iz Francuske je najzanimljivija ovog leta. Naime, poznato je da...

POVEZANE OBJAVE