ZASTRAŠUJUĆE: Novopečena zvezda Napolija asistirala za pobedu, pa na putu do kuće doživela pravi šok

David Neres je nedavno postao novi igrač italijanskog Napolija koji ga je u transferu vrednom 28 miliona evra doveo iz Benfike.

Brzonogi brazilski krilni napadač je odmah počeo opravdavati uloženo. U prvom nastupu u Seriji A protiv Bolonje su mu bile potrebne svega dva minuta da upiše asistenciju, a svoju drugu je upisao sinoć u u 96. minutu za preokret i pobedu Napolija 2:1 protiv Parme.

Neres je sinoć ušao na teren u 69. minutu i kasnom asistencijom doneo važnu pobedu Napoliju, ali nakon susreta je doživeo izuzetno neugodnu i šokantnu situaciju.

Brazilac je bio u kombiju koji je njega i suprugu vozio u hotel, kada im je prišlo nekoliko razbojnika koji su razbili staklo na vozilu, a nakon toga u igrača uperili pištolj i naredili mu da im preda sat koji je nosio.

Šokirani Neres je to odmah učinio. Dvojica razbojnika su nakon toga nestala na motociklu. Brazilac je pljačku odmah prijavio policiji koja ga je otpratila do hotela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se Radonjić nakon potpisivanja za Zvezdu

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić se nakon šest godina vratio u Crvenu zvezdu. Na Marakanu stiže kao veliko pojačanje za Ligu...

POVEZANE OBJAVE