IVANIĆ JUNAK U MILANOVCU: Posebno važne utakmice, kada moramo da probijamo bedem

Fudbaleri Crvene zvezde sa pobedom protiv Radničkog iz Kragujevca odlaze na odmor pred reprezentativnu pauzu.

Meč u Gornjem Milanovcu, rešen je pogotkom Mirka Ivanića u završnici.

Vezista crveno-belih, komentarisao je utiske posle duela:

Utakmica visokog intenziteta, sa mnogo duela, startova, udaraca. Radnički je kvalitetan tim, izuzetno disciplinovano igraju, ali smo zaslužili pobedu i drago mi je da smo je ostvarili. Bili smo u teškom ritmu, pre nekoliko dana smo igrali možda i najvažniju utakmicu u 2024. godini, ali smo uprkos tome dominirali protiv Radničkog i trijumfovali. Veoma su važne ovakve utakmice, pogotovo na gostovanjima kada moramo da probijamo “bedem”, one prave najveću razliku u toj trci za titulu, tako da tu uvek posmatram rezultat, ali mislim da je bio i dobar fudbal. Utisak mi je da rastemo kao ekipa i da igramo sve bolje i sigurnije. Sada nas čeka reprezentativna pauza, što je dobra prilika da dodatno treniramo i spremimo se za paklen raspored koji imamo u septembru. Radujemo se Ligi šampiona, biće to odlične utakmice za sve Zvezdaše, rekao je on.

Zvezdu posle pauze za reprezentacije čeka duel sa Napretkom na Marakani. Kasnije i početak takmičenja u Ligi šampiona protiv Benfike.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nije zadovoljan pripremama: Obradović najavljuje nove igrače

Kako stvari stoje košarkaški klub Monako dovešće još pojačanja u ovoj sezoni. Tim nije kompletiran a to je potvrdio Saša...

POVEZANE OBJAVE