JAKŠIĆ NIJE JEDINI: Kragujevčani ne staju, vratili Pijetlovića iz penzije!

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca, imao je veoma radan prelazni rok.

Poslenje do sada, realizovan je transfer Nikole Jakšića.

Ali pred kraj transfer roka, oni su objavili još jedan veliki potpis.

Centar Duško Pijetlović, biće novi igrač ovog kluba. Iako je sredinom prošlog meseca izjavio o kraju karijere.

Jednostavno i iskreno, dobio sam poziv koji nisam mogao da odbijem. Imao sam razgovore sa Urošem Stevanovićem, koji je nedavno postao osvajač Olimpijskih igara i teško je odbiti trenera koji je ostvario tako veliki uspeh. Ambicije nam se poklapaju želimo da pobedimo u svakoj utakmici, u svim takmičenjima i da nije tako, ne bih ni dolazio, rekao je on na predstavljanju.

A stigao je iz redova Novog Beograda, kao i Jakšić.

Ambicije su visoke, ali ne može sve odjednom. Potrebno je da prođe neki vremenski period prilagođavanja novih igrača na sredinu, kao i privikavanja starih igrača na nove. Nadam se da ćemo se što pre uklopiti i ukomponovati za ovaj prvi, izuzetno važan turnir kvalifikacija za Ligu šampiona, a kako vreme bude odmicalo biti sve bolji i spremni za najviše izazove na kraju sezone-zaključio je Pijetlović.

Koji ima nebrojeno uspeha sa reprezentacijom. U klupskoj karijeri igrao je za Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Partizan, Pro Reko, Sintez, Dinamo Moskvu, Solnok i Novi Beograd.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

RAŽNOTOVIĆEVA ZAGONETKA: Bobi u Evroligi!

Poslednjih dana sve je izvesnije da će Boban Marjanović put Evrope posle 10 godina u NBA ligi. Nekadašnji MVP Evrolige...

POVEZANE OBJAVE