Radonjić po povratku u Zvezdu: Nadam se nokaut fazi LŠ, imamo dobru ekipu

Nemanja Radonjić se vratio u Crvenu zvezdu posle 6 godina, kao veliko pojačanje pred Ligu šampiona.

On je predstavljen na stadionu šampiona Srbije, a sportski direktor Mitar Mrkela je izrazio zadovoljstvo što je brzonogo krilo ponovo u klubu.

Verujem da su svi zvezdaši zadovoljni zbog povratka Nemanje Radonjića, kao što smo i mi. Dugo smo u klubu razgovarali sa Nemanjom, hteli smo da se vrati nazad. Imao je odličnu sezonu u Crvenoj zvezdi kada je postao ljubimac navijača. Jedan je od najzaslužnijih za prvi plasman Crvene zvezde u Ligu šampiona i verujem da će biti dobar kao što je bio u prošlom mandatu. Treba nam Nemanjina brzina, dribling, golovi i verujem da nas to sve očekuje. Otišao je iz Zvezde u Olimpik Marsej u rekordnom transferu za to vreme. Igrao je potom u kvalitetnim ligama, u prvenstvima Francuske, Italije, Španije, uz dosta mečeva i za reprezentaciju. Adaptiran je na visok nivo i sigurno je da će odmah moći da doprinese Crvenoj zvezdi u ostvarivanju ciljeva.

Radonjić je presrećan zbog povratka kući.

Iskreno, presrećan sam zbog povratka, jer mi je bila velika želja da igram Ligu šampiona sa Zvezdom. Posle RB Salcburga kad smo se plasirali u Ligu šampiona sam otišao u Marsej, ali sada sam uzbuđen zbog povratka. Igrao sam šest godina u inostranstvu, dosta sam sazreo kao fudbaler i spremniji sam nego ikad da pomognem Zvezdi, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Gladan sam trofeja i uspeha sa Zvezdom i nadam se da ćemo nastaviti osvajanje duplih kruna, i da ćemo proći u “nokaut” fazu Lige šampiona. Imamo dobru ekipu za to i jedva čekam da ponovo istrčim na Marakanu, rekao je Radonjić koji će nositi broj 49 u Zvezdi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Juventus raskida ugovor sa bivšim kapitenom

Fudbalski klub Juventus je ovog leta napravio opštu reorganizaciju i uspeli su da odlascima nekolicine starosedelaca da uštede veliki...

POVEZANE OBJAVE