BIVŠI TRENER BARSELONE: Grimau pričao o Kaliniću, podsetio se dobrog početka sezone

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet danas igraju treću pripremnu utakmicu protiv Hapoel Tel Aviva.

Potom nastavljaju sa daljim radom do početka Evrolige i ABA lige, igrajući utakmice i turnire.

Posle dve sezone, Nikola Kalinić se vratio u klub. Nekadašnji trener Barselone Rođer Grimao, govorio je o njegovom učinku, dok je predvodio katalonski tim.

Ne znam detaljnije zašto sam se trudio da imam 200 posto poverenje u Huana Karlosa Navara i Marija Bruna Fernandeza oko sklapanja ekipe za narednu sezonu. Kalina je počeo sezonu na spektakularan način, kao Jan Veseli ili Tomaš Satoranski, pogotovu u svim aspektima igre, na terenu, u svlačionici, pravi lider. Bio je posvećen i izvanredan, što me je ostavilo zapanjenim. Ali, došao je trenutak sezone, koji ne znam da li koincidira sa pričom o obnovi ugovora, kada nije izgledao onako kakav je bio, ili nije dobio ono što je hteo, ne znam, tu sam se malo izgubio. Ali, verujem da je došao trenutak kada je pomislio “dosta je”. I do tog trenutka, onaj nivo igre i sve što je do tada davao, verujem da treba računati na Kalinića iz prvog dela sezone, rekao je on za španske medije.

Grimaua su Katalonci smenili pred novu sezonu, i kao novog trenera postavili Đoana Penjaroju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE