FSS PONOSAN: Još jedan stadion dobio licencu UEFA

FSS poslednjih godina ulaže mnogo napora i novca da popravi fudbalsku infrastrukturu.

Napravljena su tri nova stadiona (Leskovac, Zaječar i Loznica), a na velikom broju njih se renoviraju što tribine što tereni.

Jedan stadion je dobio UEFA licencu. U pitanju je stadion u Zaječaru.

Drago mi je da mogu da obavestim sportsku i fudbalsku javnost da je stadion „Kraljevica“ u Zaječaru, ispunio sve kriterijume za dobijanje UEFA 4 kategorije stadiona. Pored stadiona „Dubočica“ u Leskovcu, koji je već sertifikovan, očekujemo jako brzo da će i stadion „Lagator“ u Loznici dobiti navedenu kategorizaciju, rekao je direktor privrednog društva FSS Stadioni, Ljubisav Sekulić za sajt FSS.

Tu nije kraj novinama.

U pripremi je i stadion „Karađorđe“ koji se dovodi na nivo 4 kategorije. Takođe, poznato je da se širom Srbije radi na rekonstrukciji travnatih podloga najnovije generacije, tako da dobijamo najbolju osnovu za razvoj fudbala.

Imaju još planova.

Zahvaljujući strateškom opredeljenju FSS, ali uz bezrezervnu pomoć države Srbije, dostigli smo nivo da već od sredine septembra najveći broj klubova može da igra na terenima kao u najrazvijenijim evropskim ligama. Daljim radom i ulaganjem u infrastrukturu, dobićemo definitivno najbolje uslove za sve učesnike fudbalske igre, rekao je Sekulić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE