Kad Srbija igra – tiket ne pada! Iskoristi 100% cashback i igraj na sigurno!

Pred fudbalskom reprezentacijom Srbije je meč A divizije Lige nacija i to protiv aktuelnog šampiona Evrope – Španije.

„Orlovi“ nisu zablistali na nedavno održanom šampionatu, ali to nije toliko zabrinjavajuće koliko je stanje u reprezentaciji nakon povratka iz Nemačke.

Nešto ranije od reprezentacije se oprostio napadač Nemanja Radonjić, kapiten „Orlova“, Dušan Tadić je takođe završio sa nacionalnim timom, a poslednjih dana stigle su i informacije da neće nastupati ni Aleksandar Mitrović, Darko Lazović, Dušan Vlahović, Sergej Milinković-Savić, a po svemu sudeći ni Nemanja Maksimović, Aleksa Terzić i Miloš Veljković.

Navode se različiti razlozi, ali zaključak je isti – Srbija je i te kako oslabljena u ovom meču, a ko zna – možda i u nekoj daljoj budućnosti.

Sa druge strane, u Španiji su se okupili najbolji igrači i spremni su za nove izazove. A, da li je spremna i Srbija, na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem?

Deluje da selektor nije bio mnogo zabrinut nakon brojnih otkaza, pa pretpostavimo da ima keca u rukavu, kao i da možemo očekivati nastupe nekih mladih nada, a da li je to dovoljno za povoljan rezultat protiv Španije?

Iako Srbija igra na domaćem terenu, jasno je da je Španija ovde veliki favorit, pa se to zaključuje i na osnovu kvota. Ako pitate bukmejkere Meridiana – kvota na trijumf gostiju je 1.50, dok je kvota na pobedu Srbije 7.80.

Evo i još nekoliko predloga za tiket:

1&0-1 kvota 16
X&2+ kvota 6.00
2&2+ kvota 1.85

Kompletnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE, a pre toga – ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas čeka sjajan bonus dobrodošlice u vidu 6.000 freebet-a, odnosno 3.000 dinara za sportsko klađenje, kao i 3.000 besplatnih spinova.

I to nije sve, naravno! Navij alarm, jer te ovog četvrtka od 19:00 do 23:00 čeka 100% cashback ako se kladiš na ovaj meč! O čemu se radi?

Upati depozit minimum 500 RSD putem kartice u ovom periodu i ukoliko je prvi odigrani tiket rezultovan kao nedobitan, Meridian te časti povraćajem uplate na bonus račun!

Pogledaj na sat, pravo je vreme za cashback!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović veruje u ostanak Pešića, govorio i o potencijalnom sastavu za Evrobasket

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović gostovao je večeras u emisiji "Oko" na RTS-u, gde je govorio i o...

POVEZANE OBJAVE