Kenan o Zvezdinom timu: Radujem se što neću igrati protiv Teodosića!

Ajzea Kenan je jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde ovog leta.

Američki šuter je stigao iz Olimpijakosa i jedva čeka da zaigra sa Milošem Teodosićem. Razlog je što ne može više da igra protiv njega.

Teo. Uf, mrzeo sam kad moram da ga čuvam i branim. Sada igram zajedno sa njim i to će biti zabavno. On je baš pametan igrač koji ne dozvoljava da ga “maltretirate”. Biće super biti deo toga kad on kontroliše igru i pronalazi saigrače na terenu. Kao šuter, ko ne bi voleo da igra pored takvog igrača koji se trudi da ti uvek stvori dobar šut i da ti doda loptu, iskren je Kenan.

On ima reči hvale i prema drugim saigračima.

Od ostlalih su tu Jago, Kodi, sjajni plejmejkeri. Nedović takođe, može da ubacuje poene kao i ja. Trener je zaista uradio odličan posao pravljennjem ovog tima.

Kenan je spomenuo Nedovića, pa je bila zgodna prilika pitatit ga o “treš-toku” koji su imali dok je srpski igrač bio deo PAO, a Kenan član Uniksa iz Kazanja.

Haha. To je sve deo igre. Što se mene tiče to me motiviše. On je zaista dobar igrač i mislim da je on meni uputio par reči prvi. Ja nikad te stvari ne započinjem, ali se trudim da ih završavam, objašnjava Kenan i dodaje:

On je stvarno dobar igrač i trudiću se i da naučim nešto od njega jer je dugo ovde i mislim da će mi biti u pomoći da to učenje bude brže.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LIGA NACIJA: Kristijano postigao 900. gol, Portugal savladao Hrvatsku (VIDEO)

U 1. kolu Lige Nacija, Portugal je savladao Hrvatsku 2:1. Ono što će se pamtiti više od rezultata je to...

POVEZANE OBJAVE