KRUNIĆ STIGAO NA MARAKANU: Trofeji su obaveza u Zvezdi, možemo mnogo uz publiku u LŠ

Fudbaleri Crvene zvezde kao lideri SLS otišli su na reprezentativnu pauzu.

Neki igrači su sa nacionalnim timovima. Posle toga sledi nastavak obaveza u prvenstvu. Ali i Liga šampiona protiv Benfike na Marakani.

Nakon što je potpisao ugovor sa klubom, Rade Krunić je izneo i prve utiske nakon obavljenog posla.

Osećam se čarobno, jer sam ostvario dečački san. Mnogo sam srećan i ponosan na sebe zbog toga. Zaista ne mogu da dočekam da zaigram za Zvezdu i da istrčim pred punu Marakanu. Evo i sad se naježim kada pomislim na navijače. Sanjao sam o tome kao dečak, posle i kao čovek i profesionalac, a sada se to konačno dešava. Hvala Bogu na tome. Mislim da je dupla kruna realna, s obzirom da već dugo dominiramo srpskim fudbalom. Naravno da sam pratio Zvezdu, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Trofeji su obaveza u Zvezdi, i podrazumevaju se. Svestan sam toga. Što se Lige šampiona tiče, igramo protiv elite evropskog fudbala, ali uz pomoć publike, mislim da možemo mnogo. Videlo se kako su momci odigrali protiv Bodea na Marakani. Nadam se da ćemo proći u “nokaut” fazu, rekao je on.

Potom poslao i poruku navijačima:

Daću svoj maksimum da se predstavim u najboljem svetlu u Crvenoj zvezdi. Nadam se da će nas navijači bodriti na svakoj utakmici, zapravo sam siguran da hoće, završio je Krunić.

Do skora je igrao u Fenerbahčeu. Zvezda posle pauze za nacionalne timove dočekuje Napredak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE