LIGA NACIJA: Hrabra Srbija odigrala nerešeno sa šampionom Evrope!

U 1. kolu Lige Nacija reprezentacija Srbije odigrala je 0:0 protiv Španije u Beogradu u jednom dobrom i borbenom meču.

Dobro je izgledala reprezentacija Srbije u prvom poluvremenu. Španija je očekivano imala više loptu u nogama, ali nije uspevala da napravi velike prilike. Šutirali su iz daljine, a sve te udarce je golman rajković rutinski zaustavljao.

Sa druge strane Srbija je pokušavala da bude konkretna u svakom posedu. Samardžić je odlično delio lopte, a Birmančević je bio vrlo koristan u oba pravca.

Ubedljivo najveću šansu je imao Luka Jović koji je uspeo da promaši nešto što se baš retko viđa.

Na poluvreme se otišlo bez golova.

U drugom delu Španija je krenula nešto silovitije i imali su dobru priliku na samom početku, a najbolju u 70. minutu. Grimaldo je odlično izveo slobodan udarac, Rajković je odbranio, a onda Jamal u dva navrata nije našao put do mreže.

Ponovo je Jamal imao dboru priliku u 75. ali je odlično odbranio Rajković, asamo nekoliko sekundi kasnije Jan Karlo Simić je napravio veliki kiks i Fabijan Ruiz je ostao sam na penalu. Ipak, preterao je u zalamanjima, na sreću svih na stadionu, i propustio veliku priliku za vođstvo.

Napadala je Španija, pravila pritisak, ali kako je meč odmicao tako je Srbija uspevala da odalji evropske šampione od gola, a sjajni Rajković je davao sigurnost odbrani.

Na kraju 0:0, veliki bod kada se uzme u obzir šta se sve dešava oko reprezentacije i FSS.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE