PAVLOVIĆ NAJAVIO DUEL SA FURIJOM: Imamo kvalitet da ih ugrozimo

Fudbaleri Srbije danas počinju takmičenje u A diviziji Lige nacija.

Pred Orlovima je odmah najteži ispit, protiv prvaka Evrope Španije.

Za sajt FSS, o tome je govorio Strahinja Pavlović.

Pokazali su na Evropskom prvenstvu da su trenutno najjača reprezentacija i da igraju najlepši fudbal. Biće sigurno zanimljivo igrati protiv najboljih, započeo je naš defanzivac.

Potom dodao, govoreći šta se može očekivati od duela:

Može sigurno da očekuje dobru utakmicu. Neće biti nimalo lako, mi moramo da nađemo neku našu igru, pre svega dobro da se branimo, jer znamo da Španci vole da drže loptu, menjaju strane, traže prostor. U defanzivnom smislu moramo da budemo perfektni, a imamo kvalitet da mi napravimo šanse i da ih ugrozimo, kaže novi igrač Milana.

Pavlović je zaključio, govoreći uopšte o igranju u A diviziji ovog takmičenja.

U prethodnom periodu nismo imali toliko prilika da igramo protiv najjačih reprezentacija u Evropi. Mnogo će nam značiti naredni mečevi, nema lake utakmice, igramo utakmice u kojima nismo favoriti, naprotiv. Jedna dobra prilika za nas da vidimo koliko možemo, na spisku je dosta novih imena, biće prilika za sve nas da se dokažemo i vidimo koliko možemo. Novi je format, dve ekipe idu dalje, treća u baraž, samo četvrti ispada u nižu diviziju. Prvi cilj nam je da ostanemo u A diviziji, ističe Pavlović.

Srbija i Španija igraju večeras od 20:45. Srbija potom tri dana kasnije gostuje Danskoj od 18 časova. U grupi je i Švajcarska.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE