Smailagić: “U Srbiji se dešavaju neke stvari o kojima ne bih hteo da govorim”

Košarkaš Žalgirsa Alen Smailagić otkrio je zbog čega je rešio da napusti Partizan posle tri godine u najtrofejnijem srpskom košarkaškom klubu.

On je dao intervju za Basketnjuz….

-Nije to bila odluka, jednostavno bolja prilika da igram košarku. U Srbiji se dešavaju neke stvari o kojima ne bih hteo da govorim. Ali nisam hteo da budem okružen takvom energijom.., rekao je Alen Smailagić za “Basketnjuz” i dodao:

-Partizan kao klub je sjajan, trener je sjajan. Željko Obradović mi je kao otac, kao strogi otac doduše. Ali neke stvari koje su se dešavale u zemlji, nisam hteo da budem deo toga. Ne želim ni sa kim da se bijem. Samo želim da igram košarku i konačno uživam u njoj”.

U svlačionici Partizana nije bilo problema….

-Nije to. Bili smo jedinstveni. Voleli smo jedni druge. Samo su se dešavale neke stvari koje su van naše kontrole. Čak i van trenerove kontrole. To je sve dolazilo sa strane, a neki od nas su se prvi put susreli s time. Teške odluke moraju da se donesu s vremena na vreme i to je to,, ističe srpski košarkaš.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović veruje u ostanak Pešića, govorio i o potencijalnom sastavu za Evrobasket

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović gostovao je večeras u emisiji "Oko" na RTS-u, gde je govorio i o...

POVEZANE OBJAVE