Zvezda predstavila potencijalno najskuplje pojačanje: Doživljavam sebe kao napadača i smatram da mi je brzina najveći kvalitet

Krilni fudbaler Silas Katompa Mvumba zvanično je promovisan kao novo pojačanje Crvene zvezde.

Reprezentativac DR Konga zadužio je dres sa brojem “15”, a dolazi na pozajmicu, uz pravo otkupa za koji bi crveno-beli, ukoliko zadovolji kriterijume, narednog leta trabali da plate čak 10.000.000 evra, što bi ga učinilo najskupljim pojačanjem u istoriji kluba.

No, daleko je to…

A sada je Silas izneo svoje prve utiske po potpisu za šampiona Srbije, ali i predstavio svoje kvalitete.

Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Sviđa mi se i to što ću živeti u Srbiji. Mislim da možemo mnogo zajedno i radujem se upoznavanju sa novim saigračima, te stručnim štabom. Verujem da nas velike stvari očekuju. Kada je reč o meni, doživljavam sebe kao napadača i smatram da mi je brzina najveći kvalitet, ističe novo pojačanje, koje poručuje:

Ambicije su jasne – dupla kruna u Srbiji i što bolji rezultati u Ligi šampiona. Znam da Zvezda dominira u srpskom fudbalu i verujem da će to tako i ostati. Kada je reč o Ligi šampiona, mislim da bi to ključnu ulogu mogla da odigra atmosfera na našem stadionu. Znam da Zvezda ima sjajne navijače i jedva čekam da zaigram pred njima, rekao je Silas.

Silas stiže iz Štutgarta, vicešampiona Bundeslige, u čijem dresu je prethodne sezone tresao mreže tada aktuelnog šampiona Bajerna, kao i budućeg Bajer Leverkuzena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE