Kako ti zvuči 120.000 DINARA BONUSA? Registruj se, uplati depozit i počinje ČAROLIJA!

Spektakularna ponuda u Meridianu!

Meridian ne prestaje da oduševljava svoje igrače, a u prilog tome govori nova promocija koja će obradovati novajlije.

O čemu se radi?

Kreirajte i verifikujte svoj nalog na OVOM LINKU i možete preuzeti 6.000 FREEBETA, za početak. Par trenutaka nakon REGISTRACIJE ćete aktivirati prvi deo poklon paketa od 3.000 spinova, deset dana za redom će vam biti uplaćivani spinovi na slot igri Veni Vidi Vici. Pored toga, nakon verifikacije naloga vas čeka bonus u iznosu od 3.000 DINARA koji možete iskoristiti za sportsko klađenje.

Ali, to nije sve!

Ono što će vas posebno obradovati jeste bonus kada uplatite prvi depozit. Ukoliko on bude u iznosu od 500 ili više dinara osvojićete 100% slot bonusa.

Veća uplata prvog depozita garantuje veći bonus, a maksimalan iznos koji možete osvojiti na ovaj način je 120.000 DINARA!

Da biste otključali bonus sredstva potrebno je da ostvarite dvostruko veći obrt u odnosu na visinu prvog depozita. Uplaćeni bonus možete iskoristiti na slotovima iz sekcije “bonus igre” koji se nalaze na sajtu meridianbet.rs.

Uživajte u septembarskoj slot čaroliji, ekskluzivno u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE