Lučić govorio o toku pregovora sa Partizanom, pomenuo i bivšeg saigrača

Srpski košarkaš Vladimir Lučić propustio je ovog leta Olimpijske igre, kako je otkrio, iz privatnih razloga.

On je takođe potvrdio da su postojali kontakti sa Partizanom u vezi sa eventualnim povratkom u klub.

Neki su mi prosledili tu izjavu, čak i Leo Vesterman, mada ne znam odakle njemu (smeh). Izjava nije bila do kraja definisana i mogu samo da kažem da je ovo bilo zaista prvo leto da su postojali neki kontakti, ali ja sam i dalje igrač Bajerna, rekao je Lučić za specijalizovani “Basketballsphere“.

U vreme kada je Lučić nastupao za crno-bele princip sklapanja tima bio je potpuno drugačiji, sa puno mladih košarkaša. Sada su ulaganja i broj inostranih košarkaša daleko veći, a ovog leta načinjen je nesvakidašnji potez i promenjen gotovo kompletan tim.

Poučeni iskustvom iz prošle godine, napravljen je ogroman zaokret u filozofiji. Obradović je kao jedan od najboljih trenera na ovim prostorima i najtrofejniji, uvek gajio napadačku košarku, imao igrače koji su stvarali višak i bili talentovani na tom delu parketa. Ovaj put, to izgleda drugačije. Ekipa je defanzivno orijentisana, kada gledamo ‘size’, svi su jako veliki za svoje pozicije, odbrambeno vrlo dobri. Normalno da ima i ofanzivnog talenta, mnogi od njih su igrali na najvišim nivoima i u NBA, imali i zavidne karijere u Evroligi. Novi je projekat, samo je Balša Koprivica ostao, izjavio je Lučić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Juventus raskida ugovor sa bivšim kapitenom

Fudbalski klub Juventus je ovog leta napravio opštu reorganizaciju i uspeli su da odlascima nekolicine starosedelaca da uštede veliki...

POVEZANE OBJAVE