LUČIĆ OTVORENO: Košarkaš Bajerna o tome zašto nije igrao za Srbiju na OI

Košarkaši Srbije su se sa Olimpijskih igara u Parizu vratili sa bronzanim odličjem.

Ono je osvojeno u duelu protiv Nemačke. Nakon neprežaljenog polufinala protiv SAD-a.

U Nemačkoj za Bajern igra Vladimir Lučić koji je propustio takmičenje u Francuskoj.

Vratio sam se u decembru prošle godine posle operacije i od tog trenutka nisam propustio niti jedan trening, ni utakmicu, što je za mene kao veterana na ovom nivou uspeh. Nisam imao takvih problema od tada, iako su neki novinari preneli da sam zbog povrede propustio Olimpijske igre. To nema veze sa istinom, ali više se ne borim protiv naslova da sam povređen, ili da imam nekih problema. Zdrav sam i dobro se osećam, rekao je on za portal Basketballsphere.

Potom je dodao:

Kad dođeš u ove godine, drugačije je. Postojale su stvari koje su uticale na verovatno najtežu ili jednu od najtežih odluka u karijeri, što sam i rekao Svetislavu Pešiću, jer sam kao kapiten mogao da predvodim svoju zemlju na Olimpijskim igrama. Odlučio sam da ne igram. Imao sam bitne razloge i mnogi od njih su u vezi sa privatnim životom i nažalost, nisam se našao tamo. Sa druge strane, bio sam navijač i jako mi je drago što su napravili, kao i prošle godine, izvanredan uspeh. Odigrana je sjajna utakmica protiv SAD i ostaje žal zbog krajnjeg ishoda, zaključio je Lučić.

Lučić je sa Srbijom osvojio 2017. srebro na Evropskom prvenstvu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Juventus raskida ugovor sa bivšim kapitenom

Fudbalski klub Juventus je ovog leta napravio opštu reorganizaciju i uspeli su da odlascima nekolicine starosedelaca da uštede veliki...

POVEZANE OBJAVE