Kabić na novom početku: Ne mogu da kažem da sam pogrešio, ali…

Uroš Kabić je stigao prošlog leta kao pojačanje u Crvenu zvezdu, nakon odličnih igara u Vojvodini, uz obeštećenje od 800.000 evra.

20-godišnjak je ujedno bio fudbaler projektovan da se u budućnosti isplati šampionu Srbije, ali nije dobio šansu kod Baraka Bahara, nakon čega je zimus otišao na pozajmicu u Torino.

Ni tamo nije uopšte igrao, pa nije došlo do otkupa. Potpuno bez utakmica u nogama, morao je da počne u neku ruku iz početka, na pozajmici u Čukaričkom, gde je za sada dobija šansu sa klupe.

On je za klupski sajt aktuelnog kluba govorio o “izgubljenoj” prošloj polusezoni.

Ne mogu da kažem da sam pogrešio, bilo je to bez dileme lepo iskustvo za mene. Ali, možda nisam bio spreman baš za taj nivo fudbala. Da je bio neki drugi klub u kojem bih dobijao više prilike, verovatno bi bilo i drugačije. Ali, šta da se radi… Situacija je bila specifična, uglavnom sam bio na klupi prvog tima, a u takvim okolnostima nisam mogao da igram Primaveru, preklapali su se mečevi, rekao je Kabić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović veruje u ostanak Pešića, govorio i o potencijalnom sastavu za Evrobasket

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović gostovao je večeras u emisiji "Oko" na RTS-u, gde je govorio i o...

POVEZANE OBJAVE