Šampion Evrope otkrio da je imao poziv iz Hrvatske!

Španija je ponovo prvak Evrope, sa jednom novom generacijom, a među predvodnicima iste je i Dani Olmo, koji će pamtiti ovo leto, pošto je, uz reprezentativni uspeh, obezbedio i povratak u Barselonu na velika vrata.

On je svojevremeno prešao u Dinamo iz Zagreba kao deo skupog ttransfera Alena Halilovića, tadašnjeg hrvatskog vunderkinda, koji je otišao na Nou Kamp.

Međutim, Halilovića retko ko više pamti, dok je Olmo izgradio ozbiljnu fudbalsku karijeru i na kraju došao do dresa prvog tima matičnog kluba.

Međutim, moglo je da se desi da ne bude deo šampionske generacije sa ovogodišnjeg Evropskog prvenstva, pošto je 2018. godine imao poziv od hrvatske selekcije da učestvuje na Mundijalu u Rusiji, kada su oni dogurali do finala.

Tada sam bio najbolji igrač hrvatske lige, a španska reprezentacija me nije zvala. No, rekao sam Hrvatima da ne želim igrati za njih. Zahvalio sam im i rekao da je moj san igrati za Španiju, otkrio je Olmo.

Nakon godinu dana stigao je poziv i da obuče najdraži dres, a vrhunac se desio u julu ove godine kada se popeo na krov Evrope.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Neverovatan propust Mladosti u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Vaterpolisti Mladosti iz Zagreba su igrali ključni meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona u Kragujevcu protiv Radničkog i poraženi...

POVEZANE OBJAVE