LIGA NACIJA: Efikasni fudbaleri Intera i Štutgarta, Kejn krunisao jubilej, Bosanci bez gola u najjačem rangu (VIDEO)

I ove večeri, igrali su se dueli u okviru UEFA Lige nacija u svim divizijama.

U A ligi, derbi su odigrale Holandija i Nemačka. Nakon što su sa po pet golova u mreži rivala slavili u prethodnom kolu. Odigrali su u zanimljivoj utakmici nerešeno 2:2.

Holanđani su rano poveli protiv Nemaca. Rejnders je bio strelac u 2. minutu.

Nemačka je izjednačila u 38. minutu. Skor je poravnao napadač Štutgarta Denis Undav. Do poluvremena su izabranici Julijana Nagelsmana potpuno preokrenuli. U nadoknadi je Kimih doneo prednost od 2:1.

Holandija je unela novo uzbuđenje u drugom delu, pošto je izjednačila na 2:2. Denzel Damfris je nivelisao rezultat u 51. minutu. Fudbaler Intera je krunisao upornost ekipe Ronalda Kumana. To je bio i konačan ishod Meča.

Mađarska je upisala prvi bod protiv BiH. Na svom terenu, odigrala je 0:0 u A diviziji.

Bosanci su odoleli na gostovanju Mađarima u prvom poluvremenu. Završivši ga sa dva žuta kartona. Uz izrazitu dominaciju domaćina u posedu i broju šuteva.

Ništa se nije promenilo u drugom delu. Mađarska nastavila da promašuje i ima posed, a izborila je remi protiv BiH. Koja još uvek nije dala gol u najjačem rangu takmičenja posle dva kola.

Vicešampion Evrope Engleska je tek u drugom poluvremenu probila odbranu Finske. Slavili su sa 2:0.

Englezi su imali problema da probiju bedem Finaca nakon prvih 45. minuta. Šutirali su osam puta, naspram dva rivala. I većinu vremena imali loptu u svom posedu.

Uspeo je Gordi Albion da slomi otpor rivala. Mrežu Lukaša Hradeckog zatresao je Hari Kejn u 57. minutu. Tako ulepšao sebi 100. meč u nacionalnom timu. Napadač Bajerna se i u 76. minutu upisao na listu strelaca. Čime je postavio konačan ishod duela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE