ŠOK I NEVERICA: Otkriven razlog zašto je Vlahović odbio dolazak na okupljanje reprezentacije

Nakon razočaravajućeg nastupa na Evropskom prvenstvu, gde je u grupi sa Slovenijom, Danskom i Engleskom završila kao poslednja, reprezentacija Srbije je u Ligi nacija remizirala protiv Španije i izgubila u Danskoj.

Pozive je u odnosu na kontinentalnu smotru u Nemačkoj dobilo čak 11 novih fudbalera, a selektor Piksi Stojković bio je u dodatnim problemima jer su nastupe otkazali Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić.

Mitrović i Milinković-Savić udarne su snage saudijskog Al-Hilala, a bes srpskih navijača izazvala je fotografija saudijskog prvaka na kojoj se čini da srpski dvojac, nakon otkazivanja zbog povreda, normalno trenira u klubu.

Italijanski mediji sada su se raspisali o razlogu zbog koga je otkazao Vlahović, a to bi takođe moglo razbesneti srpske navijače. Naime, tvrde kako je napadač Juventusa ostao u Torinu zbog pregovora oko novog ugovora sa ‘Bjankonerima’.

Vlahoviću trenutni ugovor sa Juventusom traje još samo dve sezone i postoji obostrano interesovanje za nastavkom saradnje.Međutim, Juve mu sa 12 miliona evra želi smanjiti primanja na 9 miliona uz daleko veće bonuse za postignute uspehe.

Zbog toga je navodno Vlahović odlučio ostati u Torinu, odbaciti poziv selektora Piksija i maksimalno moguće se posvetiti pregovorima sa Juventusom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Iz Španije poručuju: Mančester siti mora biti kažnjen!

Mančester siti se suočava sa početkom suđenja u koje optužnica sadrži čak 115 prekršaja u finansijskom poslovanju. U Engleskoj se...

POVEZANE OBJAVE