ZVANIČNO: Lazarević ima novi klub

Dosadašanji košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević od naredne sezone igraće za FMP, ozvaničio je klub iz Železnika.

On se tako po treći put vraća u redove Pantera, a upravo je tu stekao seniorsku afirmaciju kada je tokom sezone 2016/17 igrao više od 20 minuta u proseku u ABA ligi.

Već naredne sezone bio je predvodnik ekipe sa prosečnim učinkom od 10,8 poena i 4,9 skokova, što ga je preporučilo za povratak u redove Crvene zvezde.

Veliki borac na terenu, a po mnogim ocenama jedan od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji koje Srbija ima, Lazarević se sada vraća na dobro poznato mesto sa zavidnim evroligaškim iskustvom. Njegov dolazak će biti od velikog značaja za mladu ekipu Pantera koja će se suočiti po prvi put u istoriji kluba sa izazovom koji nosi takmičenje u FIBA Ligi šampiona, naveli su iz kluba.

Zanimljivo je da će nakon mnogo godina ponovo biti u istom timu sa Vojislavom Stojanovićem, koji je stigao u FMP tokom prošle sezone, a sa kojim je nekada igrao u mlađim kategorijama Zvezde i u istoj sezoni su svojevremeno zabeležili debi u prvom timu aktuelnog šampiona ABA lige i Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POZNAT I RAZLOG: Bajern nije dozvolio Dinamu da trenerira na Alijanc Areni

Trava na "Alijanc areni" i dalje trpi posledice Evropskog prvenstva. Stadion Bajerna iz Minhena, tačnije trava je u prilično je...

POVEZANE OBJAVE