IMA JOŠ DA SE RADI: Crvena zvezda poražena od CSKA

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od CSKA 94:92 na VTB Superkupu.

Meč je počeo u egalu, gde je CSKA imao minimalnu prednost, ali od sredine prvog perioda prave seriju kojom prave dvocifrenu razliku. Ta prednost je odredila dalji tempo meča u kojem je domaćin konstantno vodio i imao prednost i do 15 razlike.

U drugom periodu, pred kraj, na krilima Plavšića Beograđani spuštaju razliku na 5 poena minusa, ali jedna jako loša sekvenca i Jaga Dos Santosa i dobra Alekse Avramovića vodi CSKA na odmor sa 10 poena razlike – 46:36.

Treći period je počeo dobro po goste, spustili su na 4 poena minusa, ali opet je tad usledila serija Moskovljana i novi dvocifreni plus. Igralo se koš za koš, sa slabim odbranama, a u poslednjih 10 minuta se ušlo sa 10 poena prednosti za rusku ekipu.

U četvrtom periodu Beograđani uspevaju najzad da izjednače, pa i da povedu i bili su u dobrom ritmu. Mešutim, CSKA je sa linije penala, i uz dosta lakih poena povratio prednost i ušao u finiš sa 5 poena plusa. Dejan Davidovac je imao dobru sekvencu, i gosti su imali napada na 30 sekundi do kraja i minus tri. Kodi Miler Mekintajer je trojkom pokušao da izjednači, ali je bio neprecizan. Na kraju u penal završnici Moskovljani bili srećniji i snalažljiviji za 94:92.

Najefikasniji kod Zvezde Uroš Plavšić i Ajzea Kenan sa 21 poenom, Dobrić ubacio 12.

Crveno-beli sutra igraju protiv Lokomotive Kuban.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZALUD PODRŠKA LEGENDE PREMIJER LIGE: Jedinstvo poraženo od Radničkog na svom terenu (VIDEO)

Fudbaleri Jedinstva poraženi su na Ubu od niškog Radničkog sa 2-0 u 8. kolu Superlige Srbije. Tako je novi...

POVEZANE OBJAVE