Bivši trener Partizana izneo očekivanja pred okršaj sa Zvezdom

Fudbaleri Napretka gostuju sutra od 20 časova Crvenoj zvezdi u utakmici Superlige Srbije.

Trener kruševačkog kluba Goran Stevanović, inače nekadašnji strateg Partizana, izneo je očekivanja pred ovaj duel.

Nismo uspeli u poslednjoj utakmici pred pauzu da pobedimo, ali sve skupa – možemo biti zadovoljni do sada urađenim. Pobeda protiv Vojvodine, ali i prva utakmica protiv Partizana, kao i sve ostalo što je potom bilo daje nam puno samopouzdanja i vere da i u narednom periodu možemo dosta toga da uradimo. Prošle nedelje smo pojačano radili, ove smo spustili ritam i pripremali se i taktički i psihološki za predstojeću utakmicu, rekao je Stevanović, pa istakao odnos snaga i motivaciju.

Crvena zvezda je svakako favorit, tu nema priče, ali naše je da damo sve od sebe i da pokušamo nemoguće da učinimo mogućim. Često ponavljam, fudbal svima daje šansu za pobedu i to je i najveća draž ovog sporta. Idemo sa puno ambicija i izaći ćemo u izlog u kojem puno fudbalera može da pokaže šta zna i koliko može, a možemo puno. Rekao sam već, dođite i vidite, i uveren sam da će se i sada videti da ova ekipa ima prepoznatljiv stil igre, disciplinu, borbenost, karakter pobednika. Učinićemo sve da odigramo dobru utakmicu i da probamo da dođemo do pozitivnog rezultata, izjavio je strateg Napretka.

Govorio je i o novim pojačanjima, od kojih je jedno bivši igrač Zvezde Andrija Luković.

Klub je uradio zaista sve i na pripreme smo otišli sa velikim brojem igrača koji su danas prvotimci i zaista sam zadovoljan. Naravno i sa poslednjim pojačanjima, jer u pitanju su dobri igrači, ali i dobri momci, pravog karaktera i verujem da će se brzo uklopiti i dati pun doprinos, jer sigurno mogu da odgovore obavezama i ambicijama Napretka, smatra Stevanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Terzić o istorijskoj godini SD Crvena zvezda: Simbol srpstva koji su nam ostavili u amanet slavni prethodnici

Sportsko društvo Crvena zvezda ove godine pravi istorijske rezultate. U Evropi će ih predstavljati ili su ih predstavljali fudbaleri,...

POVEZANE OBJAVE