Di Marija odabrao najgoreg trenera u karijeri: “Nikad se neću umoriti od toga da to ponavljam”

Anhel di Maria je trofejni argentinski fudbaler sa slabom epizodom u Mančester Junajtedu. Upravo iz razdoblja provedenog na Teatru snova pamti “najgoreg trenera” u svojoj karijeri.

Sa 36 godina na leđima, slobodno možemo zaključiti da Di Marija ima veličanstvenu karijeru. Osvojio je sve što je mogao sa Argentinom, a kruna je Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Počeo je fudbalski put u Rosariju, a igrao je vrlo važne uloge u velikanima poput Benfike, Real Madrida, Mančester Junajteda, Pariz Sen-Žermena i Juventusa.

Nedostaju mu naslovi u Italiji i Engleskoj, gde je definitivno proveo najslabije razdoblje igračke karijere. Tome je doprineo i katastrofalan odnos sa tadašnjim trenerom Junajteda, Lujem van Galom, koga smatra najgorim u svojoj karijeri.

“Luj van Gal je najgori trener kojeg sam ikada imao i nikada se neću umoriti od toga da to ponavljam”, kazao je u Netfliksovom dokumentarcu pod nazivom “Breaking Down the Wall”.

Di Maria je pod trenerskom palicom Van Gala upisao 32 nastupa i postigao samo četiri gola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Terzić o istorijskoj godini SD Crvena zvezda: Simbol srpstva koji su nam ostavili u amanet slavni prethodnici

Sportsko društvo Crvena zvezda ove godine pravi istorijske rezultate. U Evropi će ih predstavljati ili su ih predstavljali fudbaleri,...

POVEZANE OBJAVE