Murinjo poklopio jednog od najskupljih napadača današnjice: “Ne može se tako ponašati”

Trener Fenerbahčea Žoze Murinjo (61) dao je veliki intervju za turski HT Spor.

Između ostalog, trofejni portugalski strateg govorio je o Viktoru Osimenu (25), centarforu koji je ovog leta stigao na pozajmicu u Galatasaraj.

Vrlo dobro se poznaju jer su godinama jedan protiv drugog igrali u Seriji A, Mourinjo kao trener Rome, a Osimen kao napadač Napolija.

“Osimen je sjajan igrač. Da sam u klubu koji može isplatiti obeštećenje od 70-75 miliona evra, kupio bih ga. Galatasaraj je dobio fantastičnog napadača”, kazao je Murinjo za turski medij pa nastavio:

“Nemam problem sa Viktorom, zapravo smo u vrlo dobrim odnosima. Međutim, svaki put kada igram protiv njega, razgovaram sa njim jer mi se ne sviđa kako se ponaša. Prelako pada, razgovarao sam sa njim o tome na poslednjoj utakmici Roma – Napoli.

Kazao sam mu: ‘Ti si jedan od dvojice najboljih afričkih igrača. Ti i Salah. Pre su to bili Didije Drogba i Samjuel Eto.’ Ne može se tako ponašati. Previše se baca i to je moj problem sa njim. Međutim, nakon deset minuta smo u dobrom odnosu. Njegov dolazak je sjajan za Galatasaraj i tursku ligu.”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Najbolja platforma za online klađenje: Preuzmi Meridianbet aplikaciju i uživaj u spektakularnim bonusima!

Instaliraj aplikaciju i uživaj u online klađenju! Brzo, lako, jednostavno i – magično! Tako bismo opisali „surfovanje“ po novoj Meridianbet...

POVEZANE OBJAVE