NOVAK POSLE UBEDLJIVOG TRIJUMFA: Reči su suvišne koliko mi znači da igram za Srbiju

Novak Đoković je, nakon Miomira Kecmanovića doneo Srbiji 2:0 protiv Grčke u borbi za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Sa samo jednim izgubljenim gemom, slavio je protiv Janisa Ksilasa 6:0, 6:1.

Tako doveo naš tim na prag pobede, pred sutrašnji dubl.

Uvek je zadovoljstvo predstavljati Srbiju. Poslednji put sam ovde igrao pre sedam godina, sada je super atmosfera bila, pun Pionir. Sjajan prvi dan, nadam se da možemo da završimo posao sutra. Reči su suvišne koliko mi znači da igram za Srbiju. Dela su ta koja govore. Mislim da moje zalaganje govori sve. Drago mi je da smo u najjačem sastavu protiv oslabljenog protivnika. Da ovde pobedimo, pa onda moramo i u februaru. Format je promenjen, manje prilike da se igra kod kuće. Pre sedam godina sam ovde igrao poslednji put. Ne znam još koliko ću igrati tenis, ali dok god igram igranje za Srbiju će biti moj prioritet. Potrudiću se da budem na raspolaganju. Proške godine sam preuzeo odgovornost za poraz u Malagi, ali to je sport, ali šta da se radi. Moramo malo da poradimo na dublu i tu smo jedna od najslabijih reprezentacija. Moramo da se pozabavimo, da mi singlaši igramo malo više dubl, rekao je on.

Novak neće sutra odmarati. Trebalo bi od 13 sati da sa Hamadom Međedovićem igra dubl protiv Petrosa Cicipasa i Demetrisa Azoidesa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZALUD PODRŠKA LEGENDE PREMIJER LIGE: Jedinstvo poraženo od Radničkog na svom terenu (VIDEO)

Fudbaleri Jedinstva poraženi su na Ubu od niškog Radničkog sa 2-0 u 8. kolu Superlige Srbije. Tako je novi...

POVEZANE OBJAVE